Stukadoorsbedrijf in Den Haag

Zoekt u een professioneel stukadoorsbedrijf in Den Haag, die al uw benodigde werkzaamheden kan verzorgen? Ons stukadoorsbedrijf uit Den Haag, F.A. Donck, staat graag voor u klaar voor al uw stucwerk in de provincie Zuid Holland. Stukadoorsbedrijf F.A. Donck is sinds 1994 een vertrouwd adres voor al uw stukadoorswerkzaamheden. Onze diensten bestaan uit stukadoors werkzaamheden in de ruimste zin van het woord. Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Als u een stukadoorsbedrijf in Den Haag nodig heeft, dan helpen wij u graag. Bij ons bent u immers verzekerd van:

  • Wij bieden scherpe tarieven voor strak stucwerk;
  • Altijd snelle service;
  • Op al onze stucwerk bieden we garantie;
  • Wij zijn specialist in stucwerk voor badkamers en keukens.

Wilt u meer weten over onze diensten als stukadoorsbedrijf in Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doet u door een e-mail te sturen naar fa.donck@planet.nl of te bellen naar 06 – 542 15 848. Indien u een prijsopgave wilt van uw benodigde werkzaamheden, dan kunt u ook gerust bellen of een e-mail sturen.

Stukadoorsbedrijf F.A. Donck is gevestigd aan de Bekerstraat 61 te Den Haag.

Specialisaties stucwerk

Bij onze stukadoorsbedrijf in Den Haag werken wij enkel met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie. Hierbij moet u denken aan alles op het gebied van pleisterwerk, sierpleister, schuren, keukens, badkamers, schilderen, sausen, onderhoud en renovatie van oude panden.

U wilt natuurlijk alleen het beste resultaat. Wij spelen hier op in met onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden dan ook naar volle tevredenheid uit te voeren. Dit hebben wij dan ook gedaan voor een groot aantal klanten. Een enkeling hiervan vindt u op onze referenties pagina op onze website.

In contact komen met onze stukadoorsbedrijf in Den Haag

Wilt u nader kennis maken met onze stukadoorsbedrijf in Den Haag of een offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail, fax of zelfs per brief. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw verzoek reageren. Onze medewerkers staan u dan ook graag ter woord. Hopelijk tot snel.